DUTOLAN

Dutolan je mešanica treh vrst različnih vin. Ostrost in trpkost terana blažita merlot in cabernet sauvignon, zaradi česar je »Dutolan« primerna spremljava preprostim tipičnim kraškim jedem, ki terjajo vino izrazitega okusa, kot tudi lahkotnejšemu jedilniku.

KRAŠKI TERAN

Zaznamuje našo domačijo od samega začetka. Kraškega terana ne bomo posebej predstavljali. Njegov edinstven značaj, predvsem pa dejstvo, da uspeva na omejenem teritoriju, mu daje poseben čar. Kdor ga vzljubi, se  mu nikoli ne odreče in prisega nanj, kot na najboljše in najbolj »zdravilno« vino. Pridelava našega terana temelji na postopkih, ki jih je uvedel znameniti sodobnik Srečka Kosovela, Stanko Ravbar, in se od tedaj ni bistveno spreminjala. Odlikuje nas dejstvo, da smo ostali zavezani  vrednotam, ki nam ji je vcepil pokojni Stanko in še danes predstavljajo vodilo, kako pridelati najboljši teran.

KRAŠKO BELO

Ravbarji ga pridelamo v manjših količinah. V našem Kraškem belem prevladuje malvazija, za katero se je ob zasaditvi na sončnih legah izkazalo, da presega vsa pričakovanja  in razbija mit o kraški zemlji, ki je namenjena izključno rdečim sortam vin.